Γρήγορη μετάβαση

Ολοκληρώθηκε ο 26ος economia Φοιτητικός Διαγωνισμός

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 28 Μαΐου 2020 ο 26ος economia Φοιτητικός Διαγωνισμός με θέμα «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑ». Στο Διαγωνισμό-θεσμό φέτος συμμετείχε  μεγάλος αριθμός φοιτητών από πολυάριθμα δημόσια και ιδιωτικά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από την Ελλάδα και το εξωτερικό με τις πρωτότυπες εργασίες τους.

Η ανακοίνωση των βραβείων προβλήθηκε σε video  στο κανάλι του economia Group στο YouTube , καθώς για την ασφάλεια όλων δεν ήταν εφικτή η πραγματοποίηση της Τελετής Απονομής των Βραβείων στο ξενοδοχείο King George στην Αθήνα, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Η βαθμολόγηση των εργασιών  έγινε από την Επιτροπή Αξιολόγησης, την οποία αποτέλεσαν οι: Μαρία Λεκάκου, καθηγήτρια του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, η Αγάπη Σμπώκου, διευθύνουσα σύμβουλος των Phāea Resorts, ο Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, ο Aλέξανδρος Βασιλικός, Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος και  ο Αντώνης Δ. Παπαγιαννίδης, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου economia, ο οποίος   είχε το ρόλο του Ειδικού Συμβούλου στη διαδικασία αξιολόγησης.

Το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» υποστήριξε και φέτος το Διαγωνισμό ως χορηγός του βραβείου του κ. Ιωάννη Μελανδίνου, φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, που επιλέχθηκε από την Επιτροπή για τη ατομική του εργασία με τίτλο ”Tourism in Greece: current challenges”Συγκεκριμένα, ο κ Μελανδίνος θα έχει τη δυνατότητα τηλεσυμμετοχής στη φετινή 13η Γενική Συνέλευση του Σωματείου που θα γίνει στην Αθήνα, και  θα φιλοξενηθεί από το ΔΙΑΖΩΜΑ στις εργασίες της 14ης  Γενικής του Συνέλευσης που θα γίνει το 2021 στη Μεσσήνη.

Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό δελτίο τύπου του Economia, αλλά και όλες τις εργασίες που βραβεύτηκαν στον ηλεκτρονικό τους Τόμο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση των βραβείων του 26ου economia Φοιτητικού Διαγωνισμού  στο κανάλι του economia Group στο YouTube.