Γρήγορη μετάβαση

Υπενθύμιση – Πρόσκληση για τη Διαδικτυακή 7η Συνάντηση του Σωματείου “ΔΙΑΖΩΜΑ” με τα Εταιρικά του Μέλη | Σάββατο 8 Μαΐου 2021

Αθήνα, 6 Μαΐου 2021

Αγαπητά μας μέλη,

Έφθασε η ώρα για τη διαδικτυακή 7η Συνάντηση του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» με τα Εταιρικά του Μέλη με τίτλο «Μια συμμαχία για έναν εθνικό σκοπό», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Μαΐου 2021 και ώρα 10:00 π.μ. με 14:30 μ.μ. και μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσω μίας ειδικής πλατφόρμας που έχουμε ετοιμάσει.

Σας ενημερώνουμε ότι την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης και ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γιώργος Αμυράς.

Όπως ήδη γνωρίζετε η 7η Συνάντηση θα διαρθρωθεί σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος θα σας παρουσιάσουμε τη συνδρομή και τη συμβολή των Εταιρικών Μελών στα νέα προγράμματα πολιτιστικού τουρισμού. Επίσης, θα αναπτυχθεί ένας διαδραστικός διάλογος με τα Εταιρικά Μέλη, στον οποίο θα πάρουν μέρος οι Φορείς των ολιστικών μας προγραμμάτων, δηλαδή τα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των Περιφερειών και των Δήμων της χώρας.

Το δεύτερο μέρος θα έχει ως επίκεντρο τη νεοσύστατη θερμοκοιτίδα του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», DHUB. Τη θερμοκοιτίδα στηρίζουν ως χορηγοί το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, η εταιρεία Unisystems S.A. και το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακοπούλου, οι οποίοι θα μας ξετυλίξουν τις ιδέες και τις προτάσεις τους μέσα από έναν διάλογο με τη μορφή στρογγυλής τραπέζης, με συντονιστή το δημοσιογράφο, κ. Παύλο Τσίμα.

Επίσης, εκπρόσωποι των τριών πρώτων Cluster και DMO που έχουν συγκροτηθεί στη χώρα μας για τα νέα ολιστικά προγράμματα (Πολιτιστική Διαδρομή Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου, Διαδρομή Στερεάς Ελλάδας «ΟΙΔΙΠΟΥΣ», Πολιτιστική Διαδρομή Νάξου) θα μας αφηγηθούν την εμπειρία τους και τη μέχρι τώρα εξέλιξη των δύο αυτών θεσμών.

Τέλος, σας ενημερώνω ότι στη δεύτερη ενότητα θα διεξαχθεί διάλογος με όλους τους παρόντες, όπου όλοι μπορούν να υποβάλουν την ερώτησή τους, να δουν τις ερωτήσεις των άλλων και να επιλέξουν με το εικονίδιο «καρδούλα» αυτές που προτιμούν, ώστε οι πιο δημοφιλείς ερωτήσεις να απαντηθούν.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, σας επισυνάπτω το αναλυτικό πρόγραμμα της 7ης Συνάντησης του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» με τα Εταιρικά του Μέλη.

Η 7η Συνάντηση πραγματοποιείται με την οικονομική στήριξη των Εταιρικών μας Μελών «Νέα Οδός Α.Ε.» και «ΒΙΚΟΣ Α.Ε.», τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Σας περιμένω με πολλή χαρά.

Φιλικά,

Σταύρος Μπένος