Γρήγορη μετάβαση

τα Εταιρικά Μέλη μας

«Με την καθιέρωση του θεσμού των Εταιρικών Μελών δημιουργούμε μία νέα ενότητα, σκοπός της οποίας είναι η εμβάθυνση και η προβολή του θεσμού της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και η δημιουργία ισχυρότερων δεσμών με την επιχειρηματική κοινότητα της χώρας μας. Τα εταιρικά μέλη θα διαθέτουν σε ετήσια βάση το ποσό της επιλογής τους (το οποίο θα πρέπει να ξεκινά από τα 3.000 ευρώ) για τις ανάγκες του σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ».

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Εταιρικά Μέλη
Συναντήσεις Εταιρικων μελών

ΝΕΑ ΟΔΟΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟΣ

Η Νέα Οδός είναι η εταιρία που έχει αναλάβει τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη λειτουργία, την εκμετάλλευση και τη συντήρηση του έργου Παραχώρησης «Ιόνια Οδός». Πρωταρχικός στόχος η ασφαλής και ταχύτατη μετακίνηση για όλους τους Έλληνες πολίτες σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών ποιότητας. Η Κεντρική Οδός είναι η εταιρία που έχει αναλάβει τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη λειτουργία, την εκμετάλλευση και τη συντήρηση του έργου Παραχώρησης «Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος - Ε65». Οι εταιρίες έχουν αναλάβει την δημιουργία ψηφιακού πανοράματος για την ΠΑΘΕ και την Ιονία Οδό με σημεία Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος (clio muse). Την δημιουργία Info kiosk σε ΣΕΑ με πιλοτική εφαρμογή στο ΣΕΑ Σείριος. Τη χρηματοδότηση μελέτης υποβάθρου που καταγράφει τα έσοδα της Πολιτιστικής Διαδρομής της Ηπείρου, καθώς και τη χρηματοδότηση μελέτης για το Τοπικό Σύμφωνο Ανάπτυξης Πολιτιστικής Διαδρομής Ηπείρου.

Ετήσια Συνδρομή: €5.000

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.

Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. επελέγη κατόπιν διαγωνισμού από το ΥΠΕΧΩΔΕ για να σχεδιάσει, να χρηματοδοτήσει, να κατασκευάσει και να λειτουργήσει τον αυτοκινητόδρομο για μια περίοδο 30 ετών, με αφετηρία το έτος 2008. Οι εταιρίες που μετέχουν στην ανώνυμη εταιρεία διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και την υλοποίηση παρόμοιων μεγάλων έργων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. έχει χρηματοδοτήσει με το ποσό των 8,000€ μελέτη για την καταγραφή των περιβαλλοντικών και πολιτιστικών μνημείων που βρίσκονται κατά μήκος της Ολυμπίας Οδού και τη συγκρότηση του σχετικού φακέλου της πολιτιστικής διαδρομής της Ολυμπίας Οδού, προκειμένου το έργο να υποβληθεί για ένταξη σε Ευρωπαϊκά Χρηματοδοτικά Προγράμματα. Στις δράσεις της εντάσσονται ακόμη το Ψηφιακό Πανόραμα της Ολυμπίας Οδού και η δημιουργία video για την Πολιτιστική Διαδρομή της Ολυμπίας Οδού. Τέλος, η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ υποστήριξε το crowdfunding ''My Kassopi'' μέσω της διανομής σχετικής card postal.

Ετήσια Συνδρομή: €5.000

ΟΜΙΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Ο Όμιλος της Εθνικής Τράπεζας δραστηριοποιείται ενεργά σε 12 χώρες και περιλαμβάνει, εκτός τις ΕΤΕ, 9 τράπεζες και 64 θυγατρικές εταιρείες παροχής χρηματοοικονομικών και λοιπών υπηρεσιών, απασχολώντας συνολικά 35.227 εργαζόμενους. Η Εθνική Τράπεζα είναι εταιρικό μέλος του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ και υποστηρίζει την ανασκαφή και αναστήλωση της αρχαίας Μεσσήνης. Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, χρηματοδότησε και την έκδοση ενός μικρού βιβλίου για την αρχαία Μεσσήνη. Ακόμη, η Εθνική Τράπεζα χρηματοδότησε μελέτη για τη δημιουργία του Αρχαιολογικού Πάρκου Ορχομενού Βοιωτίας με το ποσό των 30,000 ευρώ και με την ηλεκτρονική πλατφόρμα Act4Greece στήριξε την επιτυχημένη δράση συμμετοχικής χρηματοδότησης (crowdfunding) για τη συγκέντρωση των 80.000€ που απαιτούνται για τη χρηματοδότηση της εκπόνησης των μελετών αποκατάστασης του αρχαίου θεάτρου της Κασσώπης.

Ετήσια Συνδρομή: €5.000

Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.)

Η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.) ιδρύθηκε το 1919, ως αποτέλεσμα της ανάγκης επαγγελματικής και συνδικαλιστικής συσπείρωσης των ελλήνων επαγγελματοβιοτεχνών με την αρχική επωνυμία “Ένωση Βιοτεχνών Ελλάδας”. Η ΓΣΕΒΕΕ είναι τριτοβάθμια πανελλαδική οργάνωση εργοδοτών και ένας από τους βασικούς κοινωνικούς εταίρους που συνυπογράφουν την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΓΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, ΣΕΒ,ΣΕΤΕ). Αποτελεί το ανώτατο και μαζικότερο συνδικαλιστικό όργανο των Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων όλης της χώρας. Δραστηριοποιείται στην προαγωγή και κατοχύρωση των επαγγελματικών, οικονομικών, πολιτιστικών και κοινωνικών γενικότερα συμφερόντων των μικρομεσαίων επιχειρηματιών (ΜΜΕ).

Ετήσια Συνδρομή: €3.000

Όμιλος Quest

Ο Όμιλος Quest είναι ένας από τους μεγαλύτερους, δυναμικά αναπτυσσόμενος σε στέρεη οικονομική βάση, Ελληνικός Όμιλος Εταιρειών. H Quest Συμμετοχών μητρική εταιρεία του Ομίλου, ιδρύθηκε το 1981 ως Info-Quest και είναι εισηγμένη στο ΧΑ από το 1998. Πρωτοπόρος στον τομέα της Τεχνολογίας, ο Όμιλος Quest, έχει συνδέσει επί 40 χρόνια το όνομά του με την ανάπτυξη της αγοράς της Πληροφορικής αλλά και με την εισαγωγή και την ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών στην Ελλάδα. Σήμερα οι εταιρείες του Ομίλου δραστηριοποιούνται στους τομείς του Εμπορίου Προϊόντων Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, τις Υπηρεσίες Πληροφορικής, των Χρηματοοικονομικών-Ηλεκτρονικών Συναλλαγών, των Ταχυμεταφορών και Ταχυδρομικών Υπηρεσιών και της Πράσινης Ενέργειας, με παρουσία στην Ελλάδα, την Νοτιοανατολική Μεσόγειο και την Ευρώπη. Στοχεύοντας στην καινοτόμο δημιουργία αξίας μέσω της επιχειρηματικής αριστείας , ο Όμιλος και οι Εταιρείες του προσδοκούν να πρωταγωνιστούν στις αγορές που δραστηριοποιούνται, αναπτυσσόμενοι με βάση τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και κινητήρια δύναμη τους ανθρώπους και τις αξίες του Ομίλου.

Ετήσια Συνδρομή: €5.000

9η Συνάντηση εταιρικών μελών
22/04/2023
Μουσείο Ακρόπολης  - Αμφιθέατρο «Δημήτριος Παντερμαλής»
8η Συνάντηση εταιρικών μελών
03/06/2022 - 05/06/2022
Αιδηψός, «Thermae Sylla Spa Wellness Hotel»
7η Συνάντηση εταιρικών μελών
08/05/2021 - 08/05/2021
Διαδικτυακή εκδήλωση
6η Συνάντηση εταιρικών μελών
05/04/2019 - 07/04/2019
Σπάρτη
5η Συνάντηση εταιρικών μελών
21/04/2018 - 22/04/2018
Ελευσίνα
4η Συνάντηση εταιρικών μελών
21/04/2017 - 23/04/2017
Ξενοδοχείο ''Montana'' Καρπενήσι
3η Συνάντηση εταιρικών μελών
16/04/2016 - 18/04/2016
«Parga Beach Hotel» Πάργα-Κασσώπη
2η Συνάντηση εταιρικών μελών
18/04/2015 - 19/04/2015
«COSTA NAVARINO» Μεσσηνία
1η Συνάντηση εταιρικών μελών
21/06/2014 - 22/06/2014
Ερέτρια - Negroponte Resort Eretria