Δελτίο Τύπου: Τριλογία της Αττικής – «Κυκλικές» Παρουσιάσεις – Πρώτη Συνάντηση
Δελτίο Τύπου: Έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαρισαίων Μνημονίου Συνεργασίας με το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός ολιστικού προγράμματος Βιώσιμης Αστικής Ανάπλασης της πόλης
Ευδόκιμος Φρέγκογλου στο NaftemporikiTV: Σωματείο “ΔΙΑΖΩΜΑ” – πολίτες για τα αρχαία θέατρα
ΕΡΤ – Συνδέσεις: Το σχέδιο ανασυγκρότησης της Εύβοιας από τον Σταύρο Μπένο
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: «ΜΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΝΕΙΡΩΝ», Η επίσημη παράδοση της μελέτης Στρατηγικού Σχεδιασμού (Master Plan) για την Ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας στον Πρωθυπουργό.
Την Παρασκευή 15/4/2016 το σχολείο μας επισκέφτηκε το Αρχαίο θέατρο του Θορικού στο Λαύριο. Στο χώρο του αρχαίου θεάτρου πραγματοποιήθηκαν δραστηριότητες τις οποίες είχε προετοιμάσει ομάδα μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας στο πλαίσιο της δράσης «Υιοθεσία αρχαίων θεάτρων. Μαθητές ξεναγοί στα αρχαία θέατρα». Η μέρα μας στο χώρο του Αρχαίου Θεάτρου του Θορικού ξεκίνησε με ξενάγηση που έγινε από μαθήτρια του σχολείου μας. Στη συνέχεια έγινε μια σύντομη παρουσίαση της τραγωδίας του Σοφοκλή «Αντιγόνη». Τέλος, παρουσιάστηκε από μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας ένα απόσπασμα αυτού του εξαιρετικού έργου. Στην παραπάνω δράση πήραν μέρος 21 μαθητές και μαθήτριες, 18 κορίτσια και 3 αγόρια.
Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί:
Τσινάκη Νίκη, Κοινωνιολόγος, Χαϊκάλη Ελένη, Φιλόλογος